اداب رفتن به رستوران

اداب رفتن به رستوران

 

 


در هنگام ورود به رستوران ابتدا میزبان برای راهنمایی وارد سالن می شود . میزبان باید در رستوران را برای میهمان باز نمایید و انها را به داخل سالن راهنمایی کند .
در رستوران‌های خاص، راهنمایی انتخاب صندلی با میزبان می باشد
اگر میهمان فرد مهمی باشد باید وی سمت راست خانم میزبان و همسرش سمت راست میزبان آقا قرار دهید .
غذا باید در جهت خلاف عقربه‌های ساعت و از سمت چپ افراد سرو شده و ظروف غذا از سمت راست میهمانان جمع شود .
قبل از میزبان شروع به صرف غذا نکنید
اگر وسیله ای لازمتان شد در هنگام صرف غذا ان را از فرد دیگر درخواست کنید
به طور ایستاده روی صندلی بنشید و قوز یا لم در روی صندلی ندهید
اهسته و با ارامش غذای خود را میل نمایید
قبل از چشیدن غذا به غذا ادویه و نمک اضافه نکنید
هنگام صرف غذا آرنج خود را روی میز قرار ندهید.
برای پر کردن قاشق سوپ خوری آن را به سمت بالای بشقاب حرکت دهیدبرا ان که سوپ خود را خنک کنید در ان فوت نکنید
قاشق سوپ خوری گرد و قاشق غذاخوری بیضی شکل است.و برای میل کردن غذا از این قاشق استفاده کنید
هنگام صرف سوپ، پهلوی قاشق‌تان را به دهان برده و از پهلوی قاشق سوپ را اندک اندک بنوشید
در هنگام خوردن غذا توجه کنید که قاشق با دندان های شما برخورد نداشته باشد
برای خارج کردن استخوان و یا غضروف غذا از دهان، از قاشق و یا چنگال استفاده نمایید (نه با دست) و آن را گوشه بشقاب خود قرار دهید.
غذاهایی را که شما می توانید با دست بمیل نمایید عبارتند از: تکه نان، بلال، گوشت دنده ها، صدف و خرچنگ خوراکی، مرغ سوخاری، ساندویچ، میوه‌های کوچک، شیرینی، سیب زمینی سرخ کرده، چیپس و پیتزا.
در هنگام غذا خوردن سر خود را به سمت قاشق و غذا نبرید بلکه قاشق را به سمت خود هدایت کنید
در صورت افتادن قاشق و چنگال تان از گارسون درخواست نمایید برای شما قاشق و چنگال دیگری بیاورد
قبل از خوردن نوشیدنی ها دهان خود را با دستمال تمیز نمایید
و در هنگام صرف غذا و در پایان ان از میزبان تشکر نمایید