برگزاری یک مهمانی و جشن خوب

برگزاری یک مهمانی و جشن خوب

اولین کار این است که در مهمانی و جشن خود گشاده رو و شاد باشید و این شادی با لبخند به مهمان خود هدیه دهید چهره عبوس و گرفته نداشته باشید و ابراز خستگی از کارهایی زیادی که برای مهمانی انجام داده اید نکنید

تعداد مهمان های خود را مشخص کنید و و براساس انها چند نفر اضافه تر سفارش دهید که در صورت کم امدن غذا شرمنده مهمان ها خود نشوید و ابرومند بر گزار شدن مراسم خود احساس رضایت کنید
میوه های مناسب و تازه و دشت انتخاب کنید از میو هایی که خوردن ان سخت است مثل اناناس یا میوه ای سیر کننده هستند اجتناب کنید برای پذیرایی با میوه سه تا چهار نوع میوه کافی است
شیرینی های خشک را می توانید در سر میز می توانید مدت زمان زیادی نگه دارید (در طول مهمانی)اما شیرینی های تر را بعد از تعارف به مهمان ها سعی کنید داخل یخچال قرار دهید
پیش غذای خود را اگر که سوپ هست سعی کنید زمان صرف شام حاضر کنید زیرا این نوع غذا در حالت سرد هم طعم خود را از دست می دهند و شکل زیبایی ندارند و سعی کند انها را در نزدیکی زمان صرف سوپ ان را داغ کنید
در چيدن ظرفها و ملزومات (چنگال ، قاشق ، كارد يا در صورت لزوم قاشق سوپخوري يا بستني خوري) و دستمال سفره و ليوان يا گيلاس با دقت کنید منظم بچينيد.
نوشيدني هاي مهماني را هم مناسب با غذاهاي خود انتخاب كنيد لازانيا را با دوغ نميخورند و خورشت قيمه و شيرين پلو را نوشابه مناسب نیست به جا از نوشابه هاي گازدار دوغ شربتهاي ايراني (شربت نعنا يا بهارنارنج و … كه با خورشتها بسيا ر خوشخوراك هستند) يا آب ميوه هاي طبيعي (مثل آب يا شربت پرتقال ) استفاده كنيد.
غذایی را انتخاب کنید که مناسب همه افرادی که دعوت می کنید باشد و کمتر از غذا های سرخ کردنی و کالری استفاده کنید زیرا مممکن است در جمع مهمانان شما افرادی باشند که داری رژیم غذایی و یا پرهیزغذایی هستندو برای تعارف هی مکرر شما سلامتی خود را به خطر بیندازند
دسر بعد از غذا را متناسب با غذای خود انتخاب کنید و سعی کنید از دمنوش هایی که باعث هضم غذا می شوند استفاده کنید
و در اخر با روی گشاده مهمانان خود را بدرقه کنید و از قبول دعوتتان از مهمانان خود تشکر کنید .